Foto's

Over Playa de Las Americas

H10 Conquistador ligt op 600 meter van het strand. Op één van de vele bankjes langs de boulevard kunt u genieten van een prachtige zonsondergang. Het centrum van Playa de las Americas ligt op 500 meter. Dit is de grootste en meest bekende badplaats van Tenerife. Tevens is het één van de warmste en zonnigste plaatsen van de Canarische Eilanden. U vindt er een lange wandelboulevard en diverse stranden. Via de wandelboulevard loopt u zo naar het nabij gelegen Costa Adeje. De stranden bestaan hier voornamelijk uit lavazand. De badplaats wordt vooral ook geroemd om haar spectaculaire uitgaansleven.

Tenerife is het grootste eiland van de Canarische Eilanden en biedt een mooie afwisseling van indrukwekkende landschappen. Op Tenerife kunt u dus ook prachtige excursies maken. Langs de kust leven bijvoorbeeld walvissen en dolfijnen en met diverse boottochten kunt u deze fascinerende dieren, met een beetje geluk, gaan bekijken.
Ook het binnenland met de Pico del Teide (3718 meter) is ronduit spectaculair te noemen. Natuurliefhebbers kijken hun ogen uit in het Nationaal Park. Hier worden ook diverse wandeltochten georganiseerd. Maar een jeepsafari behoort ook tot de mogelijkheden. U kunt ook een mooi uitstapje maken naar het buureiland La Gomera. Een bezoekje aan het Siam aquapark of de dierentuin zal bij de kleintjes zeker in de smaak vallen.

Vergelijk H10 Conquistador bij 3 aanbieders Bekijk prijs